Import Autos is een bedrijf dat ondersteunt bij de auto import. Dit kan zijn met de onderhandelingen maar ook met het verkrijgen van de juiste document. Daarnaast is het belangrijk om vooraf de BPM calculator te raadplegen zo weet jij wat de BPM kost voor je de deal sluit. Import Auto’s kan ook tegen een voordelig prijs een keuring in het buitenland regelen of het hele onderhandelingsproces overnemen.

BPM kosten bereken voor het importeren van een auto

Om de BPM kosten te berekenen moet je weten uit welk jaar de auto komt en welke benzinesoort de auto gebruikt. Maar ook heb je de CO2 uitstoot gegevens en de vraagprijs nodig om goed voorbereid een auto te kunnen importeren. Het bedrag wat uit de BPM calculator komt is in de meeste gevallen een schatting. Informeer bij de medewerkers van Import Auto’s of er een lager BPM bedrag mogelijk is. Dit kan soms met een koerslijke aangifte of waardebepaling.

Waarom een auto importeren?

Wanneer je een auto uit buitenland gaat importeren bespaar je gemiddeld 20% of meer op de aanschafprijs. Vergeet alleen niet vooraf de BPM kosten te bereken van de auto. Import auto’s kan jou totaal ontzorgen in het gehele proces. Zo regelen zij onder meer de onderhandelingen en de benodigde keuringen. Vaak is het hier in Nederland al binnen 24 uur geregeld bij het RDW. Maar je kunt er ook voor kiezen om de auto alvast te laten keuren in een ander land. Zo weet je dat je geen kat in de zak koopt.

Volledige onderhandeling uit handen geven

Als je veel geld wilt besparen op de aanschaf maar niet handig bent met de buitenlandse regels of het berekenen van een BPM dan kun je dit uit handen geven. Import Auto’s heeft al jarenlange ervaring in de buitenlandse automarkt. Ook regelen zij een verzekerd transport indien dit jou wens is. Maar ook kun je een aankoopkeuring in het buitenland snel en voordelig door hun laten regelen. Tevens bieden zij ook nog een niet goed geld terug garantie.